Ky nuk është shqiptar, por një serb shumë i dëmshëm për shqiptarët

Ky nuk është shqiptar, por një serb shumë i dëmshëm për shqiptarët

Avokati Tomë Gashi ka reaguar ndaj politikanit shqiptar në Malin e Zi, Dritan Abazoviq, i cili në një intervistë ka vlerësuar se Ulqinit nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut, pasi ai është figurë “militare” dhe se prindërit e Skënderbeut nuk kanë qenë shqiptarë, por serbë.
Gashi përmes një postimi në Facebook, ka thënë se nëse ai është shqiptar, avokati është Papa i Romës.
Postimi i tij i plotë: