Ky është trimi me motoçikletë që i bëri “Komitat” maqedonas t’ia mbathin me të katra

Videoja më virale dy ditët e fundit, ku dasmorët shqiptarë me shumë trimëri iu vunë në ballë provokimit të hul.iganëve maqedonas, në Shkup, zbuloi një protagonist me motoçikletë, raporton Korrekt Press.

Në pamjet e ngjarjes, kur ai i pari iu afrua turmës maqedonase që kërkonte shqiptarin e vdek.ur, protagonisti shihej nga mbrapa me motoçikletën e tij dhe flamurin kuq e zi. I njëjti sot ka dalur me një video në rrjete sociale me mesazh domethënës, kundër gjuhës së urrejtjes.

Trimi, motoçiklisti me flamurin kuq e zi, nëpërmes prezantimit të tij porositë për mos shpërndarjen e gjuhës së urr ejtjes. Heroi i ngjarjes është Adnan Abdullahu nga Shkupi./Korrekt Press