“Ky do të jetë viti i liberalizimit të vizave”

“Ky do të jetë viti i liberalizimit të vizave”

Kryeministri Avdullah Hoti ka zhvilluar një vizitë në Bruksel ku mes tjerash temë për diskutim ka qenë liberalizimi i vizave.
Ai ka bërë thirrje që qytetarëve të Kosovës t’i mundësohet sa më parë që të lëvizin lirshëm në Zonën Shchengen dhe se Kosova tashmë ka përmbushur të gjitha kriteret për liberalizim të vizave.
Analisti politik, Leon Duhanaj për “Bota sot” ka komentuar vizitën duke thënë se, Kosova ka plotësuar me shumë kritere se të gjitha vendet tjera ja postimi tij: