Kryeministri Hoti: Nëse ti Rexhë je ma patriot se unë, po tërhiqem

Raportimi para deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës për marrë veshjen për normal izim ekonomik të nënshkruar në Shtëpinë e Bardhë dhe proc esin e dialogut në tërësi.

Kryeministri Avdullah Hoti po ballaf aqohet me krítíka teksa po raporton lidhur me marrëv eshjen e arritur me Serbinë në Shtëpinë e Bardhë. Në një moment, ai i është drejtuar deputetit Rexhep Selimi me këtë fjali: “Nëse ti Rexhë je ma pat riot se unë, po tërhiqem se kjo është relative”, ka thënë Hoti.