Kroati që po “çmend” serbët: Në gjoks mban shqiponjën dhe flamurin kroat

Kroati që po “çm end” serbët:

Në anën e majtë të gjo ksit ka shqiponjën, kurse në anën e djathtë simbolin kroat. Nën shqiponjën ka shkruar “Braça Vëllezër”, kurse në anën e majtë “Za dom spremni” (Për vendlindjen në gatishmëri), parullë e njohur kroate. Ky i ri që pasqyron vëllazërinë shqiptaro kroate është bë cak i sul meve nga serbët në rrjetet sociale, transmeton Gazeta Lajm. Mirëpo ai nuk ç an fo rt kokën, por me krenari promovon flamurin e Kroacisë, Kosovës dhe Shqipërisë.