“Krisin” tupanat në Mitrovicë, një ditë pas marrëveshjes në Washington

“Krisin” tupanat në Mitrovicë, një ditë pas marrëveshjes në Washington

Gjatë ditës së sotme, në sheshin e Mitrovicës, është parë një grup i tupangjive teksa argëtojnë qytetarët.

Ata shihen edhe të veshur me veshje kombëtare, shkruan Indeksonline.

Kujtojmë që gjatë ditës së djeshme në Washinton është nënshkruar
marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë, që i hap rrugë zhvillimit ekonomik.

Më poshtë pamjet!