Kosovës i prish punë kur një amerikan si Grenell është serbofíl i tërbuar kundër Kosovës.

Kimete Berisha:

Kosovës nuk i prish punë nëse Albin Kurti do të ishte kundër Amerikës (që nuk është, sepse nuk ka motiv të jetë kundër), Kosovës i prish punë kur një amerikan si Grenell është serbofíl i tërb uar kundër Kosovës.

Aktori Alec Baldwin nuk është antí-amerikan por sot tha për Presidentin Trump: ‘Ta largojmë këtë lavíre fashíste nga jetët tona’.

Ne shqiptarët kemi nevojë si për ajër që Ti Grenell të largohesh nga jetët tona.

Sepse, Ti, e ke qpërdore dashurinë tonë të ver bër për Amerikën dhe punon ek skluzívisht për interesat e Serbisë.

Ti ia fale Ujmanin Serbisë.

Shumë e thjesht.
Je një amerikan i k eq.