Koronavirusi: Vjen një lajm i mirë për gjithë shqiptarët: Ka ndodhur një mrekulli!

Vjen një lajm i mirë për gjithë shqiptarët: Ka ndodhur një mrekulli!

Lajme fantastike vijnë nga ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu, e cila njofton se në 24 orët e fundit 227 persona kanë rezultuar negativë në testet për COVID. Ogerta Manastirliu Ministër i Shëndetesisë dhe Mbrojtjes Sociale – Ministria e Shëndetësisë

“Gjatë 24 orëve të fundit, 227 qytetarë e kanë fituar betejën me virusin e rr ezikshëm”, shkruan Manastirliu.Numri i personave që e kanë fituar betejën që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 5441.
Ndërkohë pritet përditësimi i të dhënave të COVID-19 nga ministria për 24 orët e fundit, për të mësuar numrin e të infektuarve të rinj.