Kjo që i dha TRUMP tash Serbisë do i’u vlojë gjakun!

Trump i dhuron Vuçiqit “Çelësin e Shtëpisë së Bardhë”

Për të vlerësuar angazhimin në bisedimet në Uashington, mes Kosovës dhe Serbisë, presidenti Donald Trumpi i ka dhuruar homologut Vuçiç, në mënyrë simbolike “Çelësat e Shtëpisë së Bardhë”.

Dhurata simbolike vjen pas marrë veshjes historike ekonomike të nënshkruar mes presidentit Aleksandër Vuçiç dhe kryeministrit Avdullah Hoti, pas takimit dy ditor në Uashington dhe në praninë e Presidentit të Shteteve të Bashkuara.