Këto pamje nga aksioni i Policisë në Karaqevë do t’iu bëjnë krenar

Pamje nga aksíoni:

KALLXO.com ka mesuar se ka filluar bastísja në fshatin Karaçevë brenda kazinove, ku deri më tani janë arre stuar disa persona.

Ndërsa ekipe të shumta të polícisë së njësíve të ndryshme deri te njëria elitë FIT janë të inkuadruar në këtë aksíon kundër kazinove në Karaçevë.

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu në seancën e Kuvendit të Kosovës e cila po vazhdon të mbahet ka premtuar mbylljen e kazínove në Karaçevë.

Aksíoni i Policisë së Kosovës po vazhdon së bashku me Prokurorinë e Shtett dhe Inspektoratin Policor të Kosovës në Karaqevë, zonë kjo e cila njihet për kazino.