Kësi huqje nuk keni parë asnjëherë, futbollisti nuk shënon me portën zbrazur

Kësi huqje nuk keni parë asnjëherë

Në Belgjikë ndoshta ka ndodhur huqja më madhe e golit në histori të futbollit.

Mesfushori i K.V Mechelen, Aster Vranckx me portën e zbrazbu nga një largësi shumë e vogël nuk ka arritur të shënoj.

Ai u mundua ta godiste topin por humbi balancin dhe u rrëzu në tokë. Më e keqja është që kjo huqje i kushtoj me humbje skuadrës së Vranckx.