Kastrati: Albin Kurti është kundër Amerikës, Me mish e me shpirt


Profesori universitar Ardian Kastrati, ka deklaruar se Albin Kurti është në gjendje “ta merr në qaf krejt Kosovë” për motivet e tij politike, shkruan Gazeta Metro.Kastrati ka thënë se Kurti për motivet e tij politike dhe realizmit politik i cili është peng i literaturës radikale të majtë leníniste, ta sakrífikon krejt Kosovën.“Unë nuk hezitoj me thonë me emër me mbiemër, ky zotëriu Albin Kurti është në gjendje me marrë në qaf krejt Kosovën në emër të realizimit të motíveve të tij politike sepse është peng i literaturës radikale të majtë leníniste, në djepin e saj ka vetëm antíamerikanizëm”, tha ai.

Kurti nuk thotë asgjë të re!

Posted by Ardian Kastrati – Politolog on Friday, 11 September 2020