Kadri Veseli: “Thaçi president, unë kryeminister“ E vetmja shpresë për Kosovën

Kadri Veseli: “Thaçi president, unë kryeminister“ E vetmja shp resë për Kosovën

Kryetari i Partise Demoktratike te Kosoves, Kadri Veseli ka thene se e vetmja menyre qe Kosova te futet ne Bashkimin Europiane eshte ne doren e tij dhe te Hashim Thacit.

Thaçi duhet me qene president, une kryeminister edhe e fusim Kosoven ne BE, perndryshe do të mbeteni këtu ku jeni.