Kadri Veseli: Kjo marrëveshje nuk është historike, mos e gënjeni popullin

Kadri Veseli

Fotografitë në Shtëpinë e Bardhë, teksa kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe presidenti i Serbisë, Aleksander Vuciq shihen teksa nënshkruajnë marrëve shjen mes të dyja shteteve, kryetari i PDK-së, Kadri Veseli nuk i quan historike.

Ai në intervistë te “Prime Time” thotë se aty nuk është arritur asnjë marrëv eshje
historike, shkruan Indeksonline.

“Nuk u arrit asnjë marrëv eshje historike. Nuk është historike vetëm fotoja në Shtëpinë
e Bardhë”, u shpreh Veseli.

Veseli ka thënë se delegacioni i Kosovës ka dësh tuar në këtë takim, dhe se ata duhej të
përgatiteshin më mirë.