Ka qenë mirë te shkojnë hajnat tonë pushtetaret në Izrael e të mësohen se si duhet atëdheu

Halil Geci

Veprimtari i LDK-së, Halil Geci, ka uruar qytetarët e Kosovës, nëse sipas tij, ndodh njohja e shtetit tonë nga Izraeli. Geci përmes një postimi në Facebook, thotë se, njohja nga Izraeli është lajm i gëzueshëm për Kosovën.
Megjithatë, Geci nuk e ka lanë pa e komentuar edhe Minishengenin që sipas tij, e përlan Kosovën ekonomikisht dhe e shtrinë për toke.Geci në postimin e tij, ka folur edhe për territorin e Kosovës.
Postimi i plotë: