Ka dalë të kërkoj burrë në televizor, shqiptarja i kthehet keq 30-vjeçarit: Ule zërin qen je, laraskë je vetë!

Ka dalë të kërkoj burrë në televizor

Takimi mes Shqipe Hysenaj dhe Mevlan Shabës në “Përputhen” nuk shkoi ashtu siç pritej. Që në fillim, Mevlani kishte shprehur pëlqimin për 28-vjeçaren, por pas këtij takimi të parë, dyshja vendosi të mos takohej më asnjëherë.

Kritika të shumta i janë drejtuar Mevlanit, i cili në lidhje me këtë u shpreh me fjalët “fakti që po lehin si qen, do të thotë se po më sul mojnë”. Ndaj 33-vjeçarit, reagoi ashpër edhe Ana, e cila i tha: “Qeni je ti këtu! Bubi!” Ajo i kujtoi edhe komentin që i bëri në lidhje me veshjen që kishte zgjedhur në takimin me Fatjonin.


Ana: Do të të gatuaj ty ndonjë ditë në vend të peshkut, se kaq vlen ti! Por diskutimi ka agravuar edhe më shumë, duke përfshirë edhe ofendime.

Mevlani: Një femre si ti nuk i jap as shansin me fol.

Ana: Një sekond! (bërtet)

Mevlani: Ule zërin! Ça ke që bërtet si laraskë?!

Ana: Laraskë je vetë!

Për shkak se Shqipja u ngrit nga tavolina në pjesën e tretë të takimit dhe mori me vete edhe ëmbëlsirën për ta ngrënë jashtë, Mevlani tha se ndihej i ofenduar, por megjithatë, kishte respect për 28-vjeçaren edhe pse nuk përputhej me të.