Jam i sigurt nëse shkojmë në zgjedhje Avdullah Hoti i fiton 50 për qind për LDK-në


Gazetari dhe njohësi i cështjeve politike në vend, Berat Buzhala, përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se është i lumtur se Kosova më në fund e ka një kryeministër, i cili nuk ka prapa vetës milítantë, fund amentalístë, që janë në gjen dje me qitë pu shkë për liderin e tyre.
Ai shkruan se jo veç Kosova, por çdo shoqëri, ka nevojë për kryeministër, e jo për të deleguar të Zotit në tokë.
Buzhala në këtë postim mes tjerash i ka bërë thirrje kryeministrit Hoti që të vazhdojë që të përmbahet.
Ja shkrimi i tij: