Idiota! Shkarravitni e llomotitni çka të doni, kjo është analiza e marrëveshjes Hoti-Vuçiq

Avdullah Hoti dhe Skender Hyseni

Nezir Kraki, profesor dhe ligjërues në Universitetin e Parisit, përmes një postimi në Facebook, ka bërë një koment lidhur me marrë veshjen e nënshkruar ditë më parë mes Kosovës dhe Serbisë, për norma lizim ekonomik në Shtëpinë e Bardhë.

Ai në llogarinë e tij në Facebook, ka publikuar edhe një video, nga intervista e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili shpjegon të arriturat nga kjo marrë veshje.

E, sipas Krakit, kjo është ana liza e kësaj marrë veshje, pasi sipas tij, vetëm Serbia në Uashington ka korrë fitoren e parë këto 20 vite.