I urtë, i qetë, zanin e ulët, jo azgan, i dëgjueshëm, Veç shalli i Rugovës po i mungon.

Hoti sikur Ibrahim Rugova, “I urtë, i qetë, zanin e ulët, pa staturë azgan“

Avdullah Hoti dhe Ibrahim Rugova
Filozofi dhe njohësi i çështjeve politike, Blerim Latifi ka shkruar në Facebook se kryeminsitri Hoti po ua çon mallin e Rugovës ndërkombëtarëve.

Ai në Facebook ka shkruar disa karakteristika të tij.

“I urtë, i qetë, zanin e ulët, joepik, pa staturë azgani, i dëgjueshëm dhe i parashikueshëm”.

“Kryeministri Hoti ndërkombëtarëve disi ua çon mallin e Rugovës: i urtë, i qetë, zanin e ulët, joepik, pa staturë azgani, i dëgjueshëm dhe i parashikueshëm! Veç shalli i Rugovës po i mungon. Dhe qeshja e tij karakteristike”, ka shkruar Latifi