Hashim Thaçi: ‘Nuk u bo nami që sjan liberalizu vizat, shyqyr Zotit kurxho spo na mungon në Kosovë’

Hashim Thaçi: ‘Nuk u bo nami që sjan liberalizu vizat, shyqyr Zotit kurxho spo na mungon në Kosovë’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi mendon se edhe në rast se Kosova nuk arrin liberalizimin e vizave, sipas tij nuk bëhet kurgjo ‘nami’.
Ai tha se çështja e liberalizimit të vizave u zmadhua shumë në popullin tonë, sepse realisht nuk ka nevojë aq shumë, për shkak se sipas tij të rinjtë duhet të qendrojnë dhe të kontribojnë këtu.

“THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta Gazeta Kosoves.