Hashim Thaçi: Do të punoj “Ditë e natë“ për të rinjtë e Kosovës

Hashim Thaçi: Do të punoj “Ditë e natë“ për të rinjtë e Kosovës

Thaçi përmes një postimi në Facebook, u shpreh se Kosova është e bekuar me të rinjtë të cilët janë të përkushtuar ndaj shtetit.
“Kosova është e bekuar me të rínjtë e saj të përkushtuar ndaj shtetit, punës dhe kultivimit të vlerave në funksíon të zhvíllimit të vendit. Në çdo periudhë hístoríke, rinia ishte promotore e ndryshimeve pozítive.