Hashim Thaçi: Askush nuk do t’i ikë drejtësisë

Hashim Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka reaguar lidhur me zhvillimet e sotme në zyrën e OVL të UÇK-së, ku u arre stua kryetari i saj, Hysni Gucati, e më pas edhe nënkryetari Nasim Haradinaj.

Thaçi ka thënë se UÇK-ja ka qenë lëvizje vullnetare, pjesë e rezistencës ci vile dhe angazhimit për liri e pavarësi në Kosovë dhe si e tillë është njohur nga bashkësia ndërkombëtare.

“Asnjë gra ckë e ng rehur nga kushdo nuk do ta vendosë Kosovën në anën e kundërt të drejtësisë”, ka thënë ai.