Haradinaj: Mos më daltë shpirti pa a e kthye kufirin aty ku ishte në Çakorr

Ramush Haradinaj

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Washingtoni dhe Berlini zyrtar, janë në dakordim mes vete për të finalizuar çështjen e Kosovës.Ai thotë se këtë e dëshmon edhe marrëveshja e arritur së fundi më 4 shtator, ku i ka dhënë me shumë seriozitet edhe vizita e delegacionit amerikan, njofton Klan Kosova.”Ka komunikim shumë të mirë dhe mjaft përpjekje për të unifikuar procesin e dialogut për një finale politike”.

Haradinaj: Mos më daltë shpirti pa a e kthye kufirin aty ku ishte në Çakorr

Haradinaj: Mos më daltë shpirti pa a e kthye kufirin aty ku ishte në Çakorr

Posted by Gazeta Prishtina on Tuesday, 22 September 2020