Grenell BE-së: Në vend se te ankoheni, hiqni vizat qe ua keni premtuar Kosovës

Në vend se te ankoheni, hiqni vizat qe ua keni premtuar Kosovës

Grenell i ka reaguar Cramonit duke thënë se në vend që të krítíkoni gjithçka që bën Administrata Trump, pse nuk përqëndroheni në atë që është dashur të bëni tashmë moti, vizat për Kosovën.

“Viola, në vend që të krítíkoni gjithçka që Administrata Trump bën për të ndihmuar në normalizimin e ekonomive të Kosovës dhe Serbisë, pse nuk përqendroheni në të vetmen gjë që ju është dashur të bëni: vizat për Kosovën. Ju jeni duke u ankuar për të tjerët qe 20 vjet. Bëni pjesën tuaj!”, i ka shkruar Grenell raportueses së Parlamentit Europian, e cila kishte shkruar: