Gazetari e pyet për koalicionin, Ramushi ”Po më ngucë maska tybe”

”Po më ngucë ma ska tybe”

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj nuk është deklaruar gjatë rreth takimit të sotëm me partnerët e koalicionit bashkëqeverisës.

Haradinaj tha se ishte një takim i dobíshëm me Limajn e Mustafën, dhe se kanë diskutuar për shumë çështje të díalogut, njofton Klan Kosova.

”Kemi diskutuar shumë aspekte të dialogut, besoj se ka qenë takim i dobíshëm”, ka deklaruar ai.

Megjithatë, Haradinaj me të dalë nga takimi, ngac mohej vazhdimisht nga një kollë, si shkak i së cilës pohoi se e ka të pamundur të flas për gjen djen e koalicionit të këtyre subjekteve.

”Po më ngu cë ma ska po më duket. Dëgjohemi në një herë tjetër”, është shprehur Haradinaj, njofton Klan Kosova