Gani Geci: Amerika e ka një Izrael në Azi dhe një Kosovë

Gani Geci: Amerika e ka një Izrael në Azi dhe një Kosovë

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, dhe njëherit aktivist i LDK-së, Gani Geci, ka reaguar lidhur me marrë veshjen e arritur ditën e djeshme në Uashington.

Geci flet edhe për njohjen nga Izraeli ku thotë se si këtë të fundit, po ashtu edhe Kosovën e ka krijuar Amerika.

“Kosovën e ka bërë shtet si (Izraelin në Azi), ambasada e Amerikës në Kosovë është ambasada më të madhe në rajon, dhe kampin ushtarak në Bonstill është më i madhi në Evropën Juglindore, ndërsa në Jerusalem Kosova do ta ndërtoj Ambasadën e vet, pra ambasadën e Kosovës”, shkruan Geci.