Fjalimi më i drejt dhe më i vërteti qe u mbajt ndonjëherë në parlamentin e Kosovës

Fjalimi më i drejt dhe më i vërteti qe u mbajt ndonjëherë në parlamentin e Kosovës

Debat i ash për në Parlamentin e Kosovës në një seancë të jashtëz akonshme pas paralajmërimit të kryeministrit Kurti për heqjen e tarifës ndaj mallrave të Serbisë dhe Bosnjë-Hercegovinës. Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, deputeti Daut Haradinaj, që është vëllai i Ramush Haradinajt, tha se “vendosja e tarifës nuk ishte e rastësishme, ishte masë ndësh kimi ndaj Serbisë ja vidjeo ne vazhdim:

Albin Kurti akuzon Daut Haradinajn qakorri qakorri tarifa tarifa

Albin Kurti akuzon Daut Haradinajn qakorri qakorri tarifa tarifa

Posted by Gazeta “Rilindja” on Monday, 6 April 2020