Është krejt normale pse “askush“ në LDK nuk u “mërzit“ për Vjosën

Kimete Berisha: Të ikësh si Vjosa Osmani.

Mënyra se si ka ikur Vjosa Osmani nga LDK nuk është interesante.

Vjosa ka dështuar ta bëj lajm largimin e saj nga LDK.

Pse ka dështuar të çojë pluhur pas vetes?

Kështu ndodh gjithmonë kur fizikisht ikë e fundit.
Kur së pari largohesh me mend, me qëndrime, psikikisht, shpirtërisht, dhe kur veç trupi të mbetet në të kaluarën.

Kur trupi ikë i fundit, ja postimi saj: