Erdogan, Macronit: “Do të kesh një problem shumë të madh me mua personalisht”

Erdogan, Macronit:

Presidenti i Turqisë Erdogan i është kthyer ash për homologut të tij francez duke i thënë se do të kishte prob leme të mëdha me të personalisht. Përgjigja e presidentit francez erdhi pas deklaratave të Macronit në ishullin e Korsikës pas takimit me kryeministrin grek Mitsotakis, se ai nuk kishte ndonjë prob lem me popullin turk, por me Erdoganin, raporton abcnews.al.

“S’dua t’ja përmend emrin, por më duhet ta bëj sepse ai është shumë i angazhuar duke u marrë me mua personalisht. Ai tha se s’ka prob lem me popullin turk, por me mua, atëhere i them: Z.Macron, do të kesh një prob lem shumë të madh me mua personalisht“, u shpreh Erdogan gjatë një aktiviteti për përkujtimin e grushtit të përgja kshëm të shtetit në 1980.

“Ju jeni ata që keni vr arë me miliona në Afrikë dhe sidomos në Algjeri. Ne gjithnjë e kemi ndihmuar Afrikën, sëfundmi kemi dërguar ndihma për koronavirusin, po ju çfarë keni bërë?“, shprehet Erdogan.