Elvis Naçi Nanos, Qetësohu i nderuar, Ja reagimi tij!

Elvis Naçi dhe Mustafa Nano, Fevziu: Qetësohuni, se mos po ziheni si në Kosovë

Në emisionin “Opinion” ka plasur një debat mes analistit Mustafa Nano dhe Imamit Elvis Naçi. Teksa Nano po shprehej kundra deklaratave të Naçit, ky i fundit e ka akuzuar Mustafa Nanon se ka bërë një deklaratë kundra myslimanëve, çka analisti nuk e ka pranuar. Elvis Naci i thote nuk e mban mend se flet shumë ti prandaj. Çdo tekst që vjen për femrat është i vlefshëm edhe për meshkujt do ta dish këtë nga islami.