EKSKLUZIVE: Këto janë tri pikat e marrëveshjes së nënshkruar nga Trump

Para pak çastesh është nënshkruar marrë veshja mes Kosovës dhe Serbisë.

Sipas mediave të huaja në përgjithësi, e portalit “TRT World Now” në veçanti, presidenti Trump ka nënshkruar një marrë veshje me këto tri pika.

1. Kosova dhe Serbia angazhohen për normalizim të marrë dhënieve në aspektin ekonomik

2. Kosova do të fillojë raporte biletarale me Izraelin si dhe do të vendosë marrë dhënie diplomatike

3. Serbia do ta zhvendosë ambasadën në Jerusalem në Korrik të vitit të ardhshëm