E turpshme / Ja emri i vajzës 14 vjeçare nga Gjilani që mbeti shtatëzëne me djalin e dajës së saj

Ja emri i vajzës 14 vjeçare nga Gjilani që mbeti shtatëzëne me djalin e dajës së saj

Një vajzë 14-vjeçare nga fshati Uglar i Komunës së Gjilanit, është bërë nënë më 24 mars të këtij viti. Gazeta Insajder merr vesh se lindja e foshnjës është bërë nga një rast ince sti ku vajza 14-vjeçare ka kryer marrëdhë nie me djalin e dajës 16-vjeçarë.
Menjëherë rasti në fjalë u he tua nga Prok uroria dhe së fundmi është bërë publike edhe dësh mia e të dyve. Por mitura E.R ka dhënë një version të kundërt para hetu esve, ajo është shprehur se është ke qpërdorur nga 16 vjecari që është djali i dajës së saj.