E turpshme: Djali në Prizren kanos nënën, ia merr telefonin dhe ikë nga shtëpia

Djali në Prizren ia merr telefonin dhe ikë nga shtëpia

Polícia e Kosovës po he ton një rast ku një djal në Prizren dysh ohet se i ka marrë telefonin nënës së tij dhe e ka kanosur, ku më pas ka ikur nga shtëpia.

Polícia përmes raportit 24 orësh njofton se rasti ka ndodhur dje rreth orës 17:00 në Prizren.

Lidhur me rastin është njoftuar prok urori.

Njoftimi i plotë:

Vi ktima mashkull kosovar inspektor ka raportuar se deri sa ishin duke kryer detyrën zyrtare është sul muar, fyer dhe kër cënuar nga tre të dy shuar meshkuj kosovarë. Njëri nga të dysh uarit është arre stuar dy të tjerë janë shoqëruar në stacion policor dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.