E dhimbshme: Ndërron jetë Alber Vishaj, djali i dëshmorit Gëzim Vishaj (FOTO)

Ka ndërruar jetë Alber Vishaj nga Belegu i Deçanit, djali i dësh morit, Gëzim Vishaj.

Vde kja e tij vjen si pasojë e një aksídenti trafiku në Francë, shkruan Indeksonline.

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi..

Ka nderuarr jetë Alber Vishaj nga Belegu i Deçanit, djali i dësh morit Gëzim Vishaj!

Do të na mungosh Albert.

Allahu të mëshiroftë me xhehnet!

Ngush ëllime familjes Vishaj,

Zoti ua shtoftë gajretin🙏🙏😢😔”