Dolëm pak qetu në park të Uashingtonit, A po dukemi mirë?

Hoti me Selmanajn dhe Abrashin shijojnë parqet e Uashingtonit

Që nga e hëna janë duke qëndruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës delegacioni i Kosovës për dialogun. Ky ekip prej tetë personave pritet që ta përfaqësojë shtetin që takimet që kanë nisur sot me ndërmjetësimin amerikan në Uashington. Duket se para takimit, përfaqësuesit e shtetit kanë gjetur kohë edhe për pak relaksim. Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka publikuar sot një fotografi me kryeministrin Avdullah Hoti dhe zv.kryeministrin Driton Selmanaj ja postimi: