Djali i Enver Zymberit: Dua të bëhem pjestarë i Njësisë Speciale të Kosovës

Djali i Enver Zymberit: Dua të bëhem pjestarë i Njësisë Speciale të Kosovës

Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë, Rashit Qalaj, më i rëndësishëm mbetet kujtimi për Enver Zymberin, i cili, sipas tij, u shërben si reflektim për punë dhe shërbime më të mira ndaj popullit. Homazhe për Enver Zymberin, drejtoria e Policisë bëri edhe në fshatin Dubovc të Vushtrrisë, te familja Zymberi. Babai Muharremi dhe i biri Sokoli tash 17 vjeç, thonë se vepra e djalit dhe babait të tyre i bën ata krenarë dhe se për të, krenarë nuk janë vetëm ata, por i gjithë vendi ja vidjeo: