Daut Haradinaj: Marre ju koftë! Kjo nuk i ka hije Policisë


Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka rea guar pas lajmit për arre stimin e një qytetari në qendër të Prishtinës me arsyetimin se nuk e kishte vënë maskën.

Mënyra e arre stimit të tij duke përdorë for cë po kundërshtohet nga Haradinaj.

Në një video të publikuar në media shihen disa policë të Kosovës të cilët usht rojnë dh unë fiz ike ndaj një burri në prezencë të fëmijeve dhe një gruaje për shkak se burri nuk kishte vënë maskë.

Për këtë, deputeti Daut Haradinaj ka rea guar përmes një postimi në “Facebook” duke thënë se “kjo nuk i ka hije Policisë