Dalin pamje të reja nga nënshkrimi i marrëveshjes Kosovë- Serbi

Dalin pamje të reja nga nënshkrimi i marrëveshjes Kosovë- Serbi

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuciq, gjatë nënshkrimit të marrë veshjes në Shtëpinë e Bardhë, 4 shtator 2020
Tashmë janë bërë publike pamje të reja nga nënshkrimi i marrëveshjes Kosovë-Serbi, në prani të Presidentit të SHBA-së Donald Trump.

Kjo marrë veshje ekonomike u nënshkrua para pak minutave.

Në vazhdim mund të gjeni pamjet: