“Çmenduri” në autostradë: Kosovari vozit mbi 240 km/h, nuk i ndalet policisë dhe fillon t’i shajë në shqip e serbisht

Kosovari vozit mbi 240 km/h

Një qytetar ka bërë një lëvizje shumë të rrez ikshme me veturën e tij.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet teksa vozitësi i veturës BMW tejkalon shpejtësinë 240 km/h.

Për më tepër në momentin e vozitjes së “çme ndur” policia shfaqet para tij por i njëjti vazhdon të vozisë duke i sha rë në shqip e serbisht policët JA VIDEO: