Burri i Dafinës të bën me lot me këto fjalë pas v dekjes së bashkëshortes

Burri i Dafinës të bën me lot me këto fjalë pas v dekjes së bashkëshortes

Lajmi për vd ekjen e Dafinës, nusës që sapo ishte bërë nënë ka troditur sot të gjithë, edhe ata që nuk e njohën, shkruan Dardania Press. Dafina Kamberi kishte lindur djalë ndërsa pas lindjes kishte njëkomplim shëndetësor ku edhe ia mori jetën. Burri i Dafinës, Kenani ka njoftuar për vde kjen e bashkëshortes së tij. Sa ishte gjallë Dafina nuk nguronte që të shprehte dashurinë e madhe të tij ndaj Dafinës ku shihet edhe në postimet e tij. Postimi i plotë i burrit te Dafinës, Kenan Kamberit:

Familjarë, miq dhe dashamirë, ju njoftoj se dje më datë 28.06.2020 pas një komplikimi shëndetësor pasi lindi djalin , bashkëshortja ime Dafina ndrroi jetë 🙁!
Zoti e shpërbleft me xhennet inshallah!