Befason profesori: Dritan Abazoviç është Albin Kurti i Malit të Zi

Befason profesori: Dritan Abazoviç është Albin Kurti i Malit të Zi

Dritan Abazovic, kryetar i lëvizjes e ‘zeza në të bardhë’, në Malin e Zi i ka dhënë sot përgjigje pyetjeve se çfarë do bëjë qeverisa e re pro serbe në vendin e tij me Kosovën.

Në një intervistë për mediat serbe, Abazoviç tha se pavarësia e Kosovës nuk është në diskutim dhe se ai pret që Kosova dhe Serbia në të ardhmen të arrijnë marrëveshje.

Por, ditë më parë, ai u krítíkua ash për, pas deklaroi se nëna dhe babai i Skënderbeut ishin me prejardhje nga Serbia.

E, në mbrojte të politikanit nga Mali i Zi, ka dal opinionisti Sulejman Mehazi.

Ai madje këtë të fundit e krahason me liderin e VV-së, Albin Kurti.

“Ne mund t’i themi çfarëdo lloj fjalësh Dritan Abazit, po ky djalë ka sens politik, është zë i fuqishëm i shqiptarëve në Mal të Zi. Dritan Abazi është Albin Kurti i Malit te Zi!”, shkruan ai.