Befason Kryeministri Hoti: Ja çka i thash Vuçiqit në sy!

Befason Kryeministri Hoti: Ja çka i thash Vuçiqit në sy!

Në çfarëdo takimi që kam pasur dhe do të kem me përfaqësuesit e Serbisë, njohja reciproke është tema e vetme.

Çdo gjë që bisedohet me ta është në funksion të arritjes së marr ëveshjes për njohje reciproke, pa cenuar integritetin teritorial apo karakterin unitar të shtetit të Kosovës.

Kështu ka thënë kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, i cili ka theksuar se nisur nga kjo, siç e quan ai qartësi e plotë e procesit, nuk do të hezitoj të dialogojë,.