Baba Vanga në shtratin e vd’ekjes: Ja çfarë tha parashikuesja për Kosovën

Ja çfarë tha parashikuesja për Kosovën

Baba Vanga u konsiderua një nga parashikuesve më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e ver bër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.

Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996.

Në shtratin e saj të vde kjes, thuhet ajo iu lut njerëzve që të jetojnë në pa qe.