Avdullah Hoti “Për 100 ditë, e kemi kthyer Kosovën aty ku e ka vendin“

Avdullah Hoti

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, përmes një shkrimi në Facebook, është përgjigjur ndaj krítíkave të opozitës. Hoti thotë se Kosovën për 100 ditë e ka kthyer aty ku e ka vendin, në Shtëpinë e Bardhë, në kryeqytetin e BE-së në Bruksel, në selinë e NATO-s, në Paris, dhe paralajmëron se së shpejti edhe në qendrat e tjera. Krejt kjo, sipas Hotit, është bërë pa shpen zuar miliona për lob im, por me përkrahjen e miqve.

Ja shkrimi i tij: