Atifete Jahjaga veç po “përtrihet”, shikojeni sa elegante shfaqet ajo


Ishte e vetmja grua shqiptare që u bë presidente shteti dhe gëzoi popullaritet në publik. Ish Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, paraqitej në publik gjithmonë shumë e kuruar dhe me stil, derisa së fundmi ajo ka arritur edhe for ma tru pore të përs osura. Kjo duket qartë edhe në fotografitë që ish presidentja ka publikuar këto ditë, e që po duket në formë si asnjëherë tjetër. Ajo çfarë bie në sy është eleganca në çdo paraqitje të saj.