Albin Kurti: Qysh spo ju vjen marre, A jeni ju n`vete mu livdu me kësij marrëveshje?

Albin Kurti

Ish-kryeministri i Kosovës Albin Kurti tha se marr ëveshja e nënshkruar dje në Washington është e dëm shme për Kosovën, përk undër Serbisë. Ai tha se “kryeministri i palígjshëm i Kosovës” nuk e solli as njohjen recíproke nga Serbia siç u premtua dhe nuk u përmendën shumë çështje që janë në interes të Kosovës, njofton Klan Kosova. Kurti marrë veshjet e nënshkruara në praninë e presidentit Trump tha se ishin për fushatën zgjedhore të SHBA-së. Postimi i plotë: