Agim Veliu: Policët e Kosovës, Ata janë heronjtë tanë të gjallë

Agim Veliu

Janë ndarë 4 milionë euro pjestarëve të Policisë së Kosovës, ndërsa ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu tha se ata janë heronjtë tanë të gjallë të cilët në vazhdimësi po sakrífíkojnë.

Përmes një postimi në Facebook, Veliu është shprehur mirënjohës ndaj punës së Policisë së Kosovës, shkruan Indeksonline.

“Ata janë her onjtë tanë të gjallë të cilët në vazhdimësi po sakrífíkojnë, në mënyrë që ne të përshtatemi në realitetin e ri,po kujdesen për sígurínë dhe për respektimin e rregullave që mbrojnë shëndetin e qytetarëve të Kosovës”.