Adem Grabovci: Gjyqtarin që unë e punsova më dënoi, këtu nuk ka drejtësi

Adem Grabovci

Adem Grabovci ish shefi i grupit parlamentar të Pdk-së është shprehur i mlle fosur me denímin e marrë nga gjy kata e Apelit në Prishtinë.

Në një bisedë telefonike me Pishpirikun, Grabovci u shpreh se u bef asua kur në sallën e gjykímit i pa gjy qtarët që vet i kishte punësuar.

‘Të ju them të drejtën, kur i pash ata gjy qtarë, diqysh u shlirova, thash vet me vete po pshtoj, se ata ishin gjy qtarët që unë vet i kisha punësuar, dhe nuk ma merrte mendja se do të më dën onin pikërisht ata, prandaj sot këtu nuk mund të flasim për drejtësi, por vetëm për mon time të rasteve’

Pishpiriku është portal satirik!