Abazoviq: Ulqinit nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut, nëna dhe babai i tij kanë qenë serbë!

Abazoviq: Ulqinit nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut, nëna dhe babai i tij kanë qenë serbë!

Në një intervistë për mediumet malazeze, shqiptari Dritan Abazoviq i cili me katër deputetët e fituar me partinë URA është bë vendimtar për formimin e qeverisë malazeze, ka vlerësuar se Ulqiniy nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut. Abazoviq në këtë intervistë thotë se Skenderbeu është figurë “militare”, duke insistuar se në Ulqin nevojiten figura paqësore, transmeton Gazeta Lajm.
Abazoviq poashtu shpreh mendimin se prindët e Skënderbeut nuk kanë qenë shqiptarë, por serbë.
Intervistën e tij në gjuhën serbe mund ta përcillni në videon më poshtë: