A jeni i interesuar për të punuar në Gjermani, Ja mundësia

A jeni i interesuar për të punuar në Gjermani, Ja mundësia

Jeni të punësuar në Gjermani dhe dëshironi ta ndërroni vendin e punës?! Keni një datë termini për në ambasadën Gjermane dhe ende nuk keni gjetur Kontrat pune? Agjencioni Ved Recruitment mundëson punësim në të gjitha Qytetet e Gjermanisë dhe në të gjitha profesionet e ndryshme si; _ Gastr onomi – Mc Donalds, Burger King, KFC etj _ Logji stikë – Shofer Kamioni , Magac ioner, Shpërndarj _ Postie _ Ndërtimtari – Moler, Fasader, Nxemje Elekst ricist etj. _ Shitës/e _ Dhe shumë shumë Profesione tjera Të Ndryshme

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne gjuhen – Gjermane ose Angeleze në e-mail Jobs@vedrecruitment.com Për më shumë informata mundeni te na Takoni ne zyrat e tona ne KUMANOVE apo te na telefononi në Viber/ Whats app +389 70 750 163 : +389 71 484 682